iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

iTeraCare Bio

iTera-Bio Lite

De iTera-Bio Lite combineert geavanceerde technologie en doordachte functies om u een ongeëvenaarde, revitaliserende ervaring te bieden.

De Lite-versie is de lichtere versie van het vlaggenschipproduct, ITERABIO .


Belangrijkste kenmerken:

*Het is volkomen STIL. Ideaal om te gebruiken tijdens het tv kijken, lezen of mediteren.

*Ondersteunt het opruimen van blokkades en verbetert de bloedsomloop van binnenuit.

*Ondersteunt de zuivering van het lichaam, een verhoogde stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

*Ondersteunt het ontgiften van de darmen, de vetverbranding, het verstevigen van de huid en het vertragen van de gevolgen van veroudering.

*Warmt je lichaam van binnen naar buiten! Deze helpt kou en vocht te verdrijven, terwijl ook blokkades worden opgeruimd om de wederopbouw van een gezondere jij te bevorderen

*Terahertz (THz): Ervaar de kracht van de Terahertz-technologie, zorgvuldig geïntegreerd in de iTera-Bio Lite om uw voetmassage sessies te verbeteren. Deze geavanceerde functie zorgt voor nauwkeurige en effectieve reflexologie.

*Far Infrared: Geniet van de rustgevende warmte van Fir Infrarood-technologie, die diep in uw spieren doordringt en ontspanning en verjonging bevordert.

*Gepulseerde elektromagnetische velden (PEMF): De iTera-Bio Lite bevat PEMF-technologie om uw voeten te stimuleren en te versterken, waardoor u zich verfrist en energieker kan voelen.

*Biologische sinusoïdale resonantiefrequentie: Dompel jezelf onder in de harmonieuze golven van de iTera-Bio Lite, ontworpen om te resoneren met de natuurlijke frequenties van je lichaam en zo balans en welzijn te bevorderen.

*Geavanceerde elektronica en veiligheidsfuncties: Wees gerust met de ultramoderne elektronica en veiligheidsfuncties van de iTera-Bio Lite, die elke keer weer een veilige en plezierige voetmassage garanderen. *STILLE Werking: Zeg vaarwel tegen luidruchtige voetmassageapparaten. De iTera-Bio Lite werkt stil, waardoor u in alle rust en comfort kunt ontspannen.


Ervaar de resonantie-effecten van Terahertz-golven. Heft blokkades op, verbetert de doorbloeding van binnenuit! Zuivert het lichaam, bevordert de stofwisseling, voert afvalstoffen af uit het lichaam, ontgift darmen, verbrandt vet, ruimt gifstoffen op, verstevigt de huid en vertraagt veroudering.  Driedubbele energie voor een beter effect, verdrijft kou en vocht.


Resultaat:

- Activering van cellen

- Verdrijft kou en vocht

- Bevordert de bloedsomloop

- Diathermie vetverbrander

- Verlicht ontstekingen

- Zuivert het lichaam

LET OP:

Als u met uw voeten in de bio lite zit, dient u geen elektrische apparaten vast te houden, zoals een telefoon, afstandsbediening, laptop ed. 

Heeft u interesse om een apparaat aan te schaffen Neem dan contact met ons op.

Prijs van de iTera Bio Light : 1579 Dollar

Prijs per 1 juni 2024: 1690 Dollar

praktijk Harreman