iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

Johanna C.M. Kruit

De klacht die ik had was pijn aan mijn rechter SI-gewricht. De behandeling was heel aangenaam. Ik lag heel comfortabel en veilig op een heerlijk zachte behandeltafel. De warmte voelde weldadig aan, ik kon bijna in slaap vallen.

Na de behandeling voelde ik me ontspannen en blij. Een soort gelukzalig gevoel. Op de terugweg naar huis leek het of de rugleuning van mijn autostoel verwarmd was. Dat warme gevoel bleef enkele uren aanhouden. De pijn in het SI-gewricht was drastisch verminderd.

De volgende dag was de pijn weg. Dat heeft twee dagen geduurd en toen kwam het terug maar wel veel minder. Ik merkte dat warmte wel goed deed. Na een paar dagen is het geheel verdwenen. Op een gegeven moment had ik toch weer een rare sensatie bij bepaalde bewegingen en dat schoot door mijn gehele been maar duurde slechts een moment. Door zelf de Teracare te gebruiken is het nu echt helemaal weg en merk ik er niets meer van. Na twee behandelingen was het weg. Ik heb mezelf drie behandelingen gegeven. Nu voelt het weer als normaal.

Ik vind het een heel interessant apparaat. Ik heb mijn man geholpen omdat hij pijn in zijn heup had. Die pijn is ook verdwenen. We drinken ook behandeld water. Momenteel werk ik bij mezelf aan een kies en mijn schildklier. Daar kan ik momenteel nog niet veel over zeggen.

Wilma is een prachtvrouw. Geeft je een goed gevoel en ik heb me graag laten behandelen door haar. Mooi zoals ze heel erg achter de mogelijkheden van dit apparaat staat. Ze is heel erg bereid antwoord te geven op eventuele vragen. Ik ben blij op haar pad te zijn gekomen.

Karin den Oudsten

Hi Wilma, na gisteren is er al wat veranderd. De pijn in mijn schouder is weg. En de pijn in mijn achillespees is stukken minder. Waar ik voorheen er amper aan kon zitten, kan ik nu met mijn vinger er tegenaan drukken. Het is ook nog wat stijf, maar het is pas de 1e dag. Tot nu toe al meer resultaat dan de andere therapie├źn...

Ik heb al 3 jaar last van een cyste in mijn achillespees. Hij zit er dus niet op, maar zit tussen de "peesdraden" in. Weg laten snijden is dus niet mogelijk. Tijdens de behandeling werd ik eraan herinnerd dat ik bij het strekken van mijn linkerarm naar achteren pijnklachten had. Ik heb ca 12 sessies Shockwave therapie gehad bij een fysiotherapeut, 3 sessie acupunctuur en ben 2x bij een gespecialiseerde fysiotherapeut geweest. Geen resultaat. Daarna bij een podoloog geweest die mij oefeningen liet doen. De behandeling met iTeraCare is heel eenvoudig en werkt ook zeer ontspannend. Na de behandeling voelde ik dat er al verschil was in pijn, het was een stuk minder. Een dag later zijn de pijnklachten en cyste nog niet weg, maar er is wel een verbetering. Ik denk dat ik momenteel nog niet het volledige resultaat heb, gaandeweg de komende week zal ik ervaren hoe het mij geholpen heeft. Misschien zijn er meerdere sessies nodig. Mijn mening: de werkwijze van Wilma is doelgericht en professioneel. Ze weet precies waar het probleem zit en helpt je met het apparaat van iTeraCare zeer snel te herstellen.

Miranda de Ruiter

Zo enthousiast na een behandeling van de iTteraCare bij Wilma dat ik hem zelf heb gekocht. Ik had zulke zere voeten aan de onderkant en een peesontsteking. Had pijn bij staan en zelfs 500 meter lopen ging niet zonder pijn. Heb de iTeraCare in huis gehaald en ben aan de slag gegaan gewoon de korte behandeling en 10 minuten onder elke voet ongeveer 4 maal in de week. Ongelooflijk maar na een aantal weken ging het steeds beter veel minder pijn. Ondertussen is de ontsteking verdwenen en loop ik weer een rondje van 8 km! Dank je wel Wilma

Hieronder vindt u een Engelstalige video

met voorlichting en veel testimonials

praktijk Harreman