iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik de blower?

Draai de blower in rondjes of heen en weer over het lichaam. Houdt de blower niet stil op één plek (dit bv. om verbranding te voorkomen bij bv. neuropathie, als mensen geen gevoel hebben). Er komt spoedig een filmpje om te laten zien hoe het werkt.

Hoe lang duurt een behandeling?

Als je jezelf voor de eerste keer behandelt, doe dan de volledige behandeling (hier is een 13 stappenprotocol voor die je krijgt als je de iTeraCare koopt), waarbij je begint met je handen, voeten, (om de energiekanalen te openen), lymfeklieren (beter door te laten stomen) en hoofd te behandelen en daarna de pijnplek. Bij latere behandelingen kun je dit beperken tot het blazen van je handen, voeten en hoofd en daarna de pijnplek. Of acuut bij een val of blessure etc. Drink vooraf twee grote glazen lauw water en na de behandeling weer. Raadpleeg de informatie die je bij aanschaf per e-mail hebt ontvangen. Hierin staan richtlijnen voor de behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Voel daarnaast wat voor jou werkt.

Moet ik altijd water drinken voor en na een behandeling?

Ja, het is belangrijk altijd 2 glazen lauw geblazen water voor de behandeling en twee glazen lauw geblazen water na de behandeling te drinken. Hiermee help je afvalstoffen af te voeren. Als je echt heel moeilijk water kunt drinken, begin dan met een kleine hoeveelheid en bouw dit verder op. Of doe er iets in van een schijfje citroen, komkommer, framboos, etc.. Alleen bij acuut gebruik (bijvoorbeeld iemand is hard gevallen), kun je gelijk blazen, voorkeur blijft toch water vooraf en erna.


praktijk Harreman