iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

IONSHIELD ionisator hanger

Wilt u zich beschermen in kleine ruimtes, vliegtuigen en drukke ruimtes, vol met mensen, de "Electronic Mask" IONShield-hanger ondersteunt u bij de bescherming van bijvoorbeeld fijnstof, Staphylococcus, bacteri├źn en virussen. Heb je vrienden die roken? De IONShield behoedt u ook tegen passief meeroken, de gezondheid van uw gezin en helpt bij het verlichten van allergie├źn.

Hij geeft per puls 60 miljoen negatieve ionen aan de lucht af, wat garant staat voor schone lucht in uw directe omgeving.

De IONShield is een luchtzuiverend apparaat met een ingebouwd koolborstelsysteem dat negatieve ionen in de lucht afgeeft, die de onzuivere deeltjes in je adembereik verwijderen. Een revolutionair luchtzuiverend apparaat dat je beschermt tegen de vervelende dingen van het leven.

Dat alles past in een klein en stijlvol ontwerp, en het heeft ook een actie tijd van 9 uur. De IONShield geeft u daardoor overal de kwaliteit van verse buitenlucht, zowel binnen als buiten. Bescherm uzelf en uw gezin vandaag!

Heeft u interesse om een apparaat aan te schaffen Neem dan contact met ons op.

Prijs van de Ionshield : 499 dollar

Per 1 Juni 2024: 536 Dollar

Zie ook de folder hieronder!

praktijk Harreman