iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

7 Wonders Water

Op meerdere water plekken in de wereld zijn veel wonderen op het gebied van gezondheid gerapporteerd, namelijk in: Nordenau in Germany, Lourdes in France, Tiacote in Mexico and Nadana in India. Duizenden mensen hebben deze plekken bezocht vanwege de helende eigenschappen die in het water zijn gevonden. Het wordt gezegd dat dit water ook opgeloste waterstof & mineralen bevat. 

Nu hoef je niet naar deze wonderplekken te reizen om het voordeel te verkrijgen, als Prife International, brengen we onze natuurlijk op mineralen gebaseerde water product genaamd 7 Wonders water naar jou.

7 Wonders is gemakkelijk te gebruiken en goedkoop te onderhouden!

Schenk eenvoudigweg gezuiverd water in de fles en na 3 minuten is het klaar voor consumptie.

De kernmineralen zijn over het algemeen 3 maanden te gebruiken, daarna verwissel je de cartridge.


7 PRACHTIGE EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN

o  Toename opgeloste waterstof in water

o  Negatieve Oxidatie Reductie Potentieel (ORP) meting

o  Alkalisch

o  Reductie in de moleculaire grootte van water

o  Antioxidanten

o  Mineraal water

o  Antibacterieel


1 Toename opgeloste waterstof in water

Delen per miljard (parts per billion – PPB -) is de eenheid voor het meten van opgeloste waterstof in water. Het water in 7Wonders heeft na 5 minuten een meting tussen de 800 PPB tot 1,500 PPB. Opgelost waterstof-water versterkt zijn anti-ontstekings en antioxidanten eigenschappen.


2 Oxidatie Reductie Potentieel (ORP)

Oxidatie Reductie Potentieel (ORP):

Soda +500

Tap water + 380

Bottled water +380

Orange -50

Green tea -80

Cod liver oil -240

7Wonders -500

Positieve ORP metingen wijzen erop dat je drinkwater meer vervuild is. Aan de andere kant wijzen negatieve ORP metingen erop dat het minder vervuild is. Hoe negatiever de ORP, hoe meer het water antioxidanten bevat en dit leidt tot veel voordelen. De ORP-meting van het water in 7 Wonders is tussen de -300 en -700 afhankelijk van de watertemperatuur. Dit betekent dat het water in 7 Wonders krachtige anti-oxidante eigenschappen heeft en het vermogen heeft om de schadelijke oxiderende effecten van vrije radicalen te neutraliseren.


3 Alkalisch

Het water in 7 Wonders is alkalisch en kan helpen bij het neutraliseren van het acid (zure) voedsel en drinken, dat wij consumeren.


4 Reductie in de moleculaire grootte van het water

Met kleinere moleculaire waterdeeltjes worden voedingsstoffen makkelijker naar onze cellen gebracht, het verbetert het metabolisme en de microcirculatie.


5 Antioxidanten

Vrije radicalen zijn atomen die een ongepaard electron bevatten. Ze zijn erg instabiel door hun gebrek aan buitenste schil elektronen en zullen zoeken naar een ander atoom of molecuul om zich aan te binden en zichzelf zo te stabiliseren. Dit proces kan schade aan menselijke cellen brengen. Antioxidanten kunnen schade aan cellen die door vrije radicalen wordt veroorzaakt voorkomen of vertragen.


6 Mineraal Water

De kernmineralen in 7 Wonders bevatten essentiële mineralen zoals kalium, natrium, calcium, magnesium, zink, metasiliciumzuur en andere mineralen en sporenelementen.


7 Antibacterieel

Laboratorium testresultaten tonen antibacteriële eigenschappen aan.

 

Heeft u interesse om een apparaat aan te schaffen Neem dan contact met ons op.

Prijs van de 7 wonders : 499 dollar

praktijk Harreman