iteracare terahertz gezondheid

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

klachten itercare terahertz

7 Wonders

Voordelen en functies van 7 wonderen

1. Verhoogt opgeloste waterstof in water Het 7 Wonderen Water heeft na 5 minuten een meting van 800 PPB tot 1500 PPB. Opgelost waterstofwater verhoogt de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen  

 2. Oxidatie reductie potentieel (ORP) De kracht van een antioxidant wordt uitgedrukt in ORP-waarde: het Oxidatie Reductie Potentieel gemeten in millivolt (mV) Dit is het vermogen van een stof om oxidatie in het lichaam te verminderen. Een positieve (+) ORP geeft de aanwezigheid aan van vrije radicalen die elektronen 'stelen'. Oxidatie = versnelde veroudering van het lichaam. Een negatieve (-) ORP geeft de aanwezigheid aan van extra elektronen, die fungeren als antioxidanten. Antioxidatie =vertraagde veroudering van het lichaam. Het verschil tussen 7 wonder Water en andere soorten water is meetbaar. 7Wonder Water heeft een zeer negatieve ORP, tot -700, wat duidt op zijn groot antioxidant vermogen (-ORP). De biologische beschikbaar van antioxidanten in 7 Wonder Water is heel groot. De extra aanwezige elektronen in 7 wonder Water zijn direct beschikbaar voor de neutralisatie van vrije radicalen waardoor het verouderingsproces sterk wordt vertraagd. Het is bijna onmogelijk om dagelijks dezelfde hoeveelheid antioxidanten binnen te krijgen door het eten van groenten en fruit als door het drinken van 7 wonder Water. 

3. Alkalisch. Het 7 Wonderen Water is alkalisch en kan helpen bij het neutraliseren van het zure eten en drinken dat we consumeren. 7 Wonders Water helpt ons bloed en weefsel lichtjes alkalisch te blijven hetgeen noodzakelijk is om gezond te blijven. Verzuring ligt aan de basis van iedere chronische ziekte!  

 4. Vermindering van de moleculaire grootte van water Met een kleinere molecuulgrootte in het water, helpt het bij de levering van voedingsstoffen aan onze cellen en verbetert zo het metabolisme en de microcirculatie.  

5. Antioxidant  Gezond atoom Vrij Radicaal Antioxidant Vrije radicalen zijn atomen die een ongepaard elektron bevatten. Ze zijn zeer onstabiel vanwege hun gebrek aan elektronen in de buitenste schil en zullen proberen te binden met een ander atoom of molecuul om zichzelf te stabiliseren. Dit proces kan schade aan menselijke cellen veroorzaken. Antioxidant kan schade aan cellen veroorzaakt door vrije radicalen, voorkomen of vertragen. Antioxidanten helpen veroudering tegen te gaan!

6. Mineraalwater. De 7 Wonderen fles bevat essentiële mineralen zoals kalium, natrium, calcium, magnesium, zink, metasiliczuur en andere sporenelementen.  

7. Antibacterieel. Lab-geteste resultaten tonen de antibacteriële kwaliteit aan.


Het werkt met cassettes, die u onderin de fles monteert, na 200 keer gebruik dient u de cassette te vervangenDe IONSHIELD ionisator hanger

Gezonde lucht volgt jou als een schaduw

"Electronic Mask" IONShield-hanger beschermt de gezondheid van uw gezin. Negatieve ionen verminderen fijnstof (PM2.5), Staphylococcus en verlichten allergieën.

Een revolutionair luchtzuiverend apparaat dat je beschermt tegen de vervelende dingen van het leven.

De IONShield is een luchtzuiverend apparaat met een ingebouwd koolborstelsysteem dat negatieve ionen in de lucht afgeeft, die de onzuivere deeltjes in je adembereik verwijderen.

Hij geeft per puls 60 miljoen negatieve ionen aan de lucht af, wat garant staat voor schone lucht in uw directe omgeving. Dat alles past in een klein en stijlvol ontwerp, en het heeft ook een actie tijd van 9 uur - De IONShield geeft u daardoor overal de kwaliteit van verse buitenlucht, zowel binnen als buiten. Heb je vrienden die roken? De IONShield behoedt u ook tegen passief roken. Het verbetert ook je lichaamsfunctie en voorkomt slechte geurtjes!

De iTeraCra Bio

Plaats de voeten in de bak

Ervaar de resonantie-effecten van Terahertz-golven, infrarood, biosinusvormige energie en menselijke cellen allemaal op dezelfde frequentie.

Heft blokkades op, verbetert de doorbloeding van binnenuit!

Zuivert het lichaam, bevordert de stofwisseling, voert afvalstoffen af uit het lichaam.

Heft blokkades op, ontgift darmen, verbrandt vet, ruimt gifstoffen op, verstevigt de huid en vertraagt veroudering.

praktijk Harreman